RING OSS - 08-124 201 51

Grävmaskin Stockholm

RING OSS - 08-124 201 51

Grävmaskin

Vi hyr ut Volvo grävmaskin i Stockholm

När ni behöver hyra eller köpa en grävmaskin i Stockholm, har vi det som ni behöver gällande grävmaskin, minigrävare, bandmaskin eller hjullastare. Vill ni köpa en grävmaskin i Stockholm får ni mycket konkurrenskrftiga priser på er grävmaskin i Stockholm. Vi har Volvo grävmaskin och många andra märken som till exempel Doosan, Case, Hitachi, Kobelco, Caterpillar, Bobcat, JCB och Take Job.

Nyckelfärdig grävmaskin i Stockholm

Våra grävmaskiner är nyckelfärdiga och CE-märkta. Förutom grävmaskiner har vi även ett stort utbud av entreprenadmaskiner, om ni behöver hyra eller köpa en sådan. Vi förser er även med en 2 års funktionsförsäkring och alla dokumentation som behövs till grävmaskinen, såsom svensk instruktionsbok, brandbesiktning, miljövarudeklaration och CE-dokument.

Fördelar med att hyra din grävmaskin

Om ni inte behöver en grävmaskin regelbundet kan ni mycket förmånligt hyra en grävmaskin i Stockholm. De är som fabriksnya grävmaskiner och uppfyller alla miljökrav. Du kan hyra till ett fast pris, som inkluderar försäkring och service. Skulle du sedan vilja köpa grävmaskinen kan du först hyra den, och när du har bestämt dig kan du köpa loss den. Genom att hyrköpa den, betalar du av en del av summan för hela grävmaskinen.

När ni hyr en grävmaskin i Stockholm behöver ni inte tänka på förvaring av den, ni undviker att binda upp rörelsekapital, som ni i stället kan använda i verksamheten. Genom att endast hyra er grävmaskin när ni har toppar i er verksamhet gör att ni inte behöver tänka på förvaring av den när ni är klara med just det arbetet som ni har avslutat. Dessutom är det mer flexibelt att hyra grävmaskinen då ni kan antingen hyra den på nytt när ni behöver det, eller köper er grävmaskin först när ni har bestämt er för det.

Få skräddarsydda lösningar med grävmaskinen

Vi skräddarsyr grävmaskinen i Stockholm och kompletterar den med all slags utrustning som ni önskar. När hyrestiden är över är det bara att lämna tillbaka den eller köpa loss den till ett mycket förmånligt pris.

Vi som arbetar med detta har lång erfarenhet inom branschen. Ett stort utbud är en fördel för dig och att vi inte är bundna till något särskilt märke gör att vi kan rekommendera den bästa grävmaskinen för dig och din verksamhet. Vi erbjuder alltid de bästa tillverkarna av grävmaskiner och andra entreprenadmaskiner i Stockholm.

Kontakta oss när ni har frågor om grävmaskin i Stockholm!